Upptäck en unik shoppingupplevelse på Homy Secondhand

Om du letar efter en butik som kombinerar kvalitet, exklusivitet och prisvärdhet, då är Homy Secondhand din perfekta destination. Vår butik, belägen på Äsperedsgatan 2, Gunnilse, erbjuder en oöverträffad shoppingupplevelse, både i fysisk butik och online via vår webbplats. Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av produkter i flera avdelningar som passar alla i familjen.

Avdelningar på Homy Secondhand

1. Allt för honom, henne och barnen
I den här avdelningen hittar du allt som män, kvinnor och barn behöver. Från kläder, skor och accessoarer till leksaker för barn. Oavsett om du letar efter stiliga plagg för män, trendiga väskor och accessoarer för kvinnor, eller barnkläder och leksaker, så finns det något för alla till fantastiska priser.

2. Böcker
För bokälskare erbjuder vi en utvald samling av begagnade böcker i alla genrer. Från klassiska romaner till moderna verk, hittar du ett brett sortiment som passar varje smak. Oavsett om du letar efter skönlitteratur, vetenskap eller kultur, finns det något här för alla bokälskare.

3. Tavlor
Ge dina väggar en konstnärlig touch med vår samling av tavlor. Här hittar du ett brett utbud av unika konstverk som passar perfekt i alla rum och tillför stil och personlighet.

4. Möbler
Från soffor till bord och stolar, erbjuder vår möbelavdelning kvalitetsmöbler som ger en elegant och bekväm känsla till ditt hem. Alla möbler är noggrant kontrollerade för att säkerställa deras hållbarhet och funktionalitet.

5. Inredning
Utforska vår unika kollektion av inredningsdetaljer. Från vackra vaser till handgjorda skulpturer och konstföremål, dessa produkter ger en personlig och stilfull touch till varje rum i ditt hem.

6. Verktyg
För hantverkare och fixare erbjuder vår verktygsavdelning ett brett utbud av begagnade verktyg för alla dina hemprojekt. Från små handverktyg till större apparater, här hittar du allt du behöver.

7. Hemelektronik
Oavsett om du letar efter TV-apparater, ljudsystem eller köksapparater, erbjuder vår hemelektronikavdelning ett brett urval av begagnad elektronik som fungerar felfritt och till bra priser.

8. Köksavdelningen
Om du vill förnya ditt kök hittar du här ett brett utbud av köksredskap, porslin och köksapparater som passar alla köksbehov.

9. Mattor
För den som vill tillföra värme och komfort till hemmet har vi en avdelning för mattor med ett varierat utbud av stilar och storlekar. Upptäck allt från klassiska mönster till moderna designer.

10. Musik
I vår musikavdelning hittar du ett brett sortiment av musikinstrument och tillbehör. Oavsett om du är en musiker eller bara vill dekorera ditt hem med vintage-instrument, hittar du något här.

11. Filmer
Utforska vårt utbud av begagnade filmer i alla genrer. Från klassiker till nyare filmer, perfekt för filmälskare som vill hitta något nytt att titta på.

12. Antikviteter
För dig som uppskattar tidlös charm och historia erbjuder vår antikavdelning ett noggrant utvalt sortiment av antikviteter som ger en unik känsla till ditt hem.

13. Hobby och fritid
För dig som älskar hobbyprojekt eller söker fritidsutrustning, erbjuder vi ett varierat sortiment inom hobby och fritid. Här kan du hitta allt från pysselmaterial till utomhusutrustning.

14. Belysning
Ge ditt hem det rätta ljuset med vårt breda utbud av belysningslösningar. Från klassiska lampor till moderna designalternativ, här hittar du belysning för varje rum.

15. Julavdelning
Få ditt hem i julstämning med vår julavdelning där du hittar allt från juldekorationer till julbelysning. Gör ditt hem varmt och välkomnande under högtiderna.

På Homy Secondhand är vi stolta över att kunna erbjuda en unik shoppingupplevelse där varje produkt är noggrant utvald. Besök oss på Äsperedsgatan 2, Gunnilse, eller handla bekvämt online och få dina varor levererade hem till dig. Välkommen till Homy, där kvalitét och prisvärdhet möts.